Városmajori kertmozi

A Városmajori Szabadtéri Színpad tavaly nyáron megnyitotta kapuit a filmművészet szerelmesei előtt, és csatlakozott a Budapest Film kezdeményezéséhez, a fővárosi kertmozi kultúra újjáélesztéséhez. A Városmajori Szabadtéri Színpad idén is megnyitja kapuit és a nyári szezonban több alkalommal, legendás hazai és külföldi filmek kerülnek majd vetítésre.

A vetítések látogatása jegyvásárláshoz kötött: https://varosmajoriszinpad.jegy.hu/

Klebelsberg Kultúrkúria

A Klebelsberg Kultúrkúria a II. kerületi, budai hegyek által körülölelt festői környezetben fekszik, a hajdani Klebelsberg-birtokhoz tartozó területen. A 2005 nyarán megnyitott intézmény különleges építészeti megoldásait a régi kúriaépület ihlette, mely a felújítást követően megőrizte klasszicista vonásait, s a korábbi Klebelsberg-iskolák egyike is eredeti stílusában áll. Az intézmény idén csatlakozott a Budapest Kertmozi - hálózathoz, amelynek keretében, főként csütörtökönként, a csodálatos természet ihlette filmek kerülnek vászonra.

A vetítések látogatása jegyvásárláshoz kötött:  https://www.kulturkuria.hu/search.php?keyword=kertmozi

Róth Miksa Emlékház és Gyűjtemény

Róth Miksa Emlékház és Gyűjtemény (1078 Budapest, Nefelejcs u. 26. ) új magyar filmekkel várja a műfaj iránt érdeklődőket nyáron öt alkalommal az emlékház hangulatos kertjében.

A vetítések látogatása jegyvásárláshoz kötött: https://www.facebook.com/rothmuzeum

Bikás park kertmozi

Újbuda Önkormányzata idén nyáron először rendezi meg vetítéssorozatát a kerület közkedvelt zöld szegletében, a Bikás parkban. A kertmozi legendás magyar zenés filmekkel és vígjátékokkal várja a nézőket egész augusztusban.
A vetítések ingyenesek. Székek - az augusztus 20-i ünnepi vetítés kivételével - korlátozott számban állnak rendelkezésre, kérjük, hogy hozzatok magatokkal saját plédet vagy párnát.

Hunyadi téri kertmozi

A hangulatos terézvárosi zöld téren június 11-től heti rendszerességgel, szombatonként vetít a Budapest Film, a helyi önkormányzattal, valamint az Eötvös10 Művelődési Házzal együttműködve, a kerület lakosainak igényes art és közönségfilmeket. A sokszínű program összeállításánál a minőségi szórakoztatás volt az elsődleges cél.

Tovább a programokhoz